Outdooractive yhdistää ammattilaisten matkailukohteista tuottaman laadukkaan tiedon sekä laajan kansainvälisen ja alueellisen käyttäjäkunnan.


Outdooractive logo

Euroopan suurin ulkoiluportaali

Outdooractive

Matkailu- ja ulkoiluaktiviteettien tietokanta

Outdooractive

Softatoimittaja: netti- ja mobiilisovellukset

Outdooractive

Markkinointikanava

Outdooractive

Laaja kansainvälinen näkyvyysverkosto

Outdooractive

Printtituotteiden valmistaja

Outdooractive

Kokonaisvaltaista ja digitaalista matkailukohteiden hallintaa

Outdooractive-tuotteet ovat erikoistuneet outdoors -teemaisen matkailun digitalisointiin ja sisällönhallintaan. Niiden avulla sisältöä hallinnoidaan helposti ja muokataan kohderyhmälle sopivaksi. Tarjoamme valmiit ratkaisut, joilla sisällön voi upottaa yksilöllisesti omiin ja yhteistyökumppanien kanaviin tai luoda kokonaan oman portaalin. Tiedot syötetään yhteen paikkaan, josta ne päivittyvät automaattisesti kaikkiin kanaviin!

Tuotteet


Sisällönhallinta

Outdooractive Business on Outdooractiven sisällönhallintajärjestelmä, joka näyttää kaiken ulkoilumatkailuun liittyvän sisällön kiertomatkoista ja reittiverkoista eri aktiviteetteihin, majoituksiin ja varattavissa oleviin tuotteisiin sekä ajan tasalla olevat olosuhdetiedot ja tapahtumat.

Ulkoilu- ja matkailukartta

Outdooractive Flexview on interaktiivinen karttaratkaisu, jonka avulla valittu Outdooractivessa oleva sisältökokonaisuus voidaan helposti integroida osaksi omaa sivustoa käyttäjäystävällisessä muodossa. Sisältö kuten reitit, majoitus ja käyntikohteet näkyvät sivuilla kuvakkeina ja karttapohjalla.

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto perustuu luontomatkailijan, autolla kiertävän tai ulkoilevan asiakkaan tarpeisiin. Tuotamme reittien, kohteiden, palveluiden ja ostettavien tuotteiden kuvaukset kiinnostavasti ja tuotteisiin linkitettynä. Sisältö julkaistaan Outdooractive -alustalla, joka yhdistää ja suodattaa informaatioita asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin perustuen.


Kampanjat

Bike & Hike -sesonkinkampanja

Tule mukaan Outdooractive syksyn sesonkikampanjaan, jonka teemoina ovat pyöräily ja retkeily! Valitse alueesi neljä parasta kohokohtaa ja esittele ne kampanjassamme. Valittavanasi on joko kuukauden mittainen peruskampanja tai kahden kuukauden mittainen premium-kampanja. Kampanja-aika on syyskuu ja lokakuu.

Sesonkikampanjamme avulla tavoitat oikean kohderyhmän oikeaan aikaa!

Visit Finland – yhteismarkkinointikampanja

Visit Finland aloitti Outdooractivessa laajan markkinointikampanjan maaliskuussa 2020. Kampanja jatkuu vuoden loppuun saakka. Suomi kiinnostaa Keski-Euroopassa ja se näkyi Outdooractiven Suomi-kampanja 2019 ylitti kaikki tavoitteet. Lue edellisen kampanja tuloksista täältä.

Referenssit

Muun muassa nämä kumppanit tekevät jo kanssamme yhteistyötä!

St Olav Waterway