Outdooractive

Outdooractive logo

Outdooractive yhdistää ammattilaisten matkailukohteista tuottaman laadukkaan tiedon sekä laajan kansainvälisen ja alueellisen käyttäjäkunnan.

Euroopan suurin ulkoiluportaali
Matkailun ja ulkoiluaktiviteettien tietokanta
Laaja kansainvälinen näkyvyysverkosto
Softatoimittaja: netti- ja mobiilitoteutukset alueille ja yrityksille
Markkinointikanava
Printtituotteiden valmistaja
Reittiverkoston huollon ja ylläpidon työkalu

Tuotteemme ovat erikoistuneet outdoors -teemaisen matkailun digitalisointiin ja sisällönhallintaan. Niiden avulla sisältöä hallinnoidaan helposti ja muokaataan niitä kohderyhmälle sopiviksi. Tarjoamme valmiit ratkaisut, joilla sisällön voi upottaa yksilöllisesti omiin ja yhteistyökumppanien kanaviin tai luoda kokonaan oman portaalin. Tiedot syötetään vain yhteen paikkaan, josta ne päivittyvät automaattisesti kaikkiin kanaviin!

Mikä on Outdooractive?

Alueellisen näkyvyyden hyödyntäminen upotuksilla

Outdooractive on erilaisten matkailualueiden, kuntien ja kaupunkien työkalu. käytettäväksi suoraan omille sivuilleen. Kilpailijoiden kartat ovat usein jaettavissa vain kuvina sosiaalisessa mediassa mutta Outdooractiven avulla esimerkiksi kunnat voivat koota sivuilleen tiedot oman alueensa ulkoilureiteistä ja kohteista tai paikallinen majoitusyritys voi esittää sivuillaan alueen parhaat ulkoilu- ja käyntikohteet. Tiedot päivittyvät automaattisesti Outdooractive DMS:n kautta kaikkille, missä tieto on näkyvillä.  Katso alta esimerkki tietyn reitin upottamisesta omille sivuille:

Katso täältä Outdooractiven tuotteet:

Sisällönhallinta

Ulkoilu- ja matkailukartta