Ellaren tiimi: Pirjo Räsänen

Pirjo Räsänen

Yrittäjä ja Ellaren sydän

Pirjo on  tehnyt laajan ja monipuolisen uran matkailun tuotteistamisen, kansainvälistymisen ja luontomatkailun parissa. Hän on tuottanut paljon materiaalia Business Finlandin tietopankkiin erityisesti luontomatkailun suunnittelun näkökulmasta, useita kymmeniä tuotemanuaaleja sekä tuotteistamisoppaita. Pirjo on sparranut kymmeniä yrityksiä kansainvälisille markkinoille. Hänen lempiaiheitaan ovat arvo- ja elämyslähtöinen tuotteistaminen, tuotteistamisklinikat, kansainvälistyminen ja rahoitushaut yrityksille. Toimiminen Outdooractiven, Euroopan suurimman luonto- ja aktiviteettimatkailuportaalin ja software-toimittajan Suomen myyntijohtajana on avannut suoran kontaktin luontomatkailun kehittämiseen ja asiakaskysyntään.

Asiantuntijatyöt, valmennukset, kehittämissuunnitelmat, Outdooractive

040 737 8650

Ellaren tiimi: Johannes Sipponen

Johannes Sipponen

Outdoors -matkailun asiantuntija

Johannes on luontomatkailun asiantuntija jolla on vankka kokemus luontomatkailupalveluiden tuottamisesta sekä kehittämisestä ja sisällöntuotannosta. Johanneksen pitämät valmennukset ovat käytännönläheisiä ja niissä haetaan asiakkaalle konkreettisia ratkaisuja rennolla, mutta tinkimättömällä otteella. Euroopan suurimman aktiviteettimatkailuprotaalin asiakasdata on antanut Johannekselle laajan näkemyksen siitä, mitä kansainvälisillä markkinoilla tapahtuu.

Sisällöntuotanto, Outdooractive, valmennukset, kehittämissuunnitelmat

040 735 2748

Ellaren tiimi: Tiina Kattilamäki

Tiina Kattilamäki

Matkailun asiantuntija

Tiina on matkailun asiantuntija, jonka työtehtäviin kuuluvat muun muassa tuotteistamiskoulutukset, Outdooractiven sisällöntuotanto, käyttöönottovalmennukset sekä erilaiset Outdooractive-webinaarit ja Ellaren digitaalisten kanavien ylläpito.

Sisällöntuotanto, Outdooractive, valmennukset

041 317 9295

Ellaren tiimi: Iida Röksä

Iida Röksä

Kääntäjä

Iida on monikielisen viestinnän ja käännöstieteen maisteriksi valmistunut käännösharjoittelija. Hän toimii osana Outdooractiven käännöstiimiä. Iidan työkielet ovat suomi, englanti ja saksa.

044 901 6561

Ellaren tiimi: Jukka Parviainen

Jukka Parviainen

Esteettömyysasiantuntija

Jukka on esteettömyyden ja saavutettavuuden asiantuntija. Rakennetun ympäristön esteettömyysosaamisen lisäksi Jukka hallitsee liikunnan ja luontoliikunnan esteettömyyden, esteettömän ja saavutettavan informaation sekä asiakaslähtöisen tuotteistamisen ja markkinoinnin suunnittelun erilaisten asiakkaiden ja kohderyhmien tarpeiden mukaan. Jukka tekee kehittämis- ja konsultointipalvelut yksittäisten matkailukohteiden esteettömyyden konsultoinnista matkailukohteiden esteettömyyskonseptointiin. Palvelu sisältää esim. asiantuntijan vetämiä työpajoja, kohteissa tapahtuvaa havainnointia ja kokonaisvaltaisia kehittämissuunnitelmia kattaen esteettömän tekemisen, esteettömät palvelut ja informaation.