Rahoituspalvelut poikkeustilanteessa

Keräsimme yhteen erilaiset rahoituspalvelut, joita yritykset voivat hyödyntää koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Koronaviruksella on merkittäviä vaikutuksia yritystoimintaan, ja hallitus pyrkii eri toimenpiteillä turvaamaan sen, että yritykset pystyvät jatkamaan toimintaansa kannattavasti kriisin jälkeen.  Työ- ja elinkeinoministeriö on koonnut toimintaohjeita yrityksille koronavirustilanteessa, jotka voit lukea täältä.

Myös Suomen Yrittäjät ovat koonneet sivuilleen tietoa koronaviruksesta yrityksille. Sivuilta löydät muun muassa ohjeita työnantajalle, tuoreimmat uutiset, neuvontaa, sekä tietoa talouteen ja korvauksiin liittyvistä asioista.

Työ- ja elinkeinoministeriö on koonnut yhteen kätevän taulukon, josta yritykset voivat näppärästi katsoa itselleen sopivat rahoituspalvelut poikkeustilanteessa.
Työ- ja elinkeinoministeriö on koonnut yhteen kätevän taulukon, josta yritykset voivat näppärästi katsoa itselleen sopivat rahoituspalvelut poikkeustilanteessa.

Rahoituspalvelut


Pienyritykset

ELY-keskukset tukevat 1-5 henkilöä työllistäviä pienyrityksiä. Rahoitusta voidaan myöntää kaikkien toimialojen pienyrityksille lukuun ottamatta maa-, kala- ja metsätalouden sekä maataloustuotteiden jalostusta.  

Lue lisää

Yksinyrittäjät

Yksinyrittäjät voivat hakea kunnilta rahoitusta koronaviruksen aiheuttamiin vaikeuksiin. Haku avataan sen jälkeen, kun mallin ja toimeenpanon yksityiskohdat on saatu ratkaistua.

Lue lisää

Maaseutumatkailuyritykset

Tukirahoitusta maaseutumatkailuyrityksille, maataloustuotteita jalostaville yrityksille sekä muille maaseutumaisten alueiden mikroyrityksille ja maatalouden ulkopuolista yritystoimintaa harjoittaville maatiloille.

Lue lisää

Pk- ja midcap-yritykset

Rahoitusta voivat hakea Suomessa toimivat pk-yritykset, joilla on 6-250 työntekijää sekä midcap-yritykset, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta. Autamme yritystäsi Business Finlandin kehitysrahoituksen kanssa.

Lue lisää

Muut rahoitusvaihtoehdot

Myös muut Business Finlandin ja vastaavien tahojen erilaiset matkailun kehittämisen tarkoitetut rahoitukset toimivat normaalisti, voimme auttaa myös näiden rahoitusten hakemisessa ja suunnittelussa.