Tuotteistaminen

Tuotteistaminen

Tarjoamme erilaiset valmennuspaketit tuotteistamisen avuksi. Hyvässä tuotteessa on kaksi tärkeää pointtia: se on kiinnostava ja se on ostettavissa. Kiinnostava tuote puhuttelee ja saa asiakkaan tarvitsemaan juuri kyseistä tuotetta. Kysymys ei ole suorittamisesta, vaan  tuotteen arvosta ja elämyksestä. Näihin osa-alueisiin panostaminen kantaa pitkälle ja antaa eväät toimia kaikilla markkina-alueilla. Myös matkailukohde on tuote!

Matkailutuotteille kansainvälistä vetovoimaa -valmennuspaketti, 4 pv – pidempi kestoinen paketti

Haluatko tarjota  kohderyhmillesi  arvoa, tarinallistaa palvelut ja tuotteet, miettiä valmiiksi vastuullisuuden viestit sekä toteutuksen ja lopulta viedä verkkoon koko paketin? Tässä sinua auttaa neljä kokenutta konkaria ja Visit Finlandin Akatemian valmentajaa. Ensimmäisen toteutetun valmennuspaketin palautteen keskiarvo oli asteikolla 1-4 lähes neljä. Paketti kattaa tuotteistamisen osa-alueet toisiinsa liittyvinä, jolloin kokonaisuus tulee ymmärrettäväksi ja tulokset ovat parempia. Pidempiin paketteihin kannattaa liittää yrityskohtaista konsultointia.

Ota yhteyttä

 

Cycle Tourism Talk
-Tanja Brunnhuber ja Pirjo Räsänen –
International Cycle Tourism Market and how to penetrate into markets?

Haluatko innostaa alueesi yrittäjiä ja muita sidosryhmiä ymmärtämään pyörämatkailun tulevaisuutta? Pyörämatkailu tuo matkailukohteille rahaa, mutta vaatii monien sidosryhmien sitoutumista ja pitkäjänteistä työtä. Valmiiksi suunniteltu konsepti innostaa, puhututtaa ja antaa raamit tulevaisuudella. Valmennukset ovat toteutettavissa 4 tunnin - 1 päivän mittaisina kokonaisuuksina.

Ota yhteyttä

Esteetön luonto ja retkeily -päivä

Esteettömiä palveluita tarvitsee noin 26% väestöstä. Valmennuksen aikana käydään läpi esteettömän matkailun kokonaisuus: millaista osaamista palveluntuottajilla pitää olla, miten tehdään hyviä reittejä ja rakenteita, mitä liikenne- ja logistiikkapalveluita vaaditaan ja miten tuotetaan luotettavaa, läpinäkyvää ja ymmärrettävää informaatiota. Valmennuksen pääpaino on käytännöllä. Muutamme teorian käytännöksi havainnoimalla maastossa onnistumisia ja huteja ja opettelemalla uusien kartoitusmenetelmien käyttöä.

Ota yhteyttä

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea, jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitse ulkoista osaamista. Innovaatiosetelin arvo on 6200 € (5000€ + alv 24 %), Voit hyödyntää innovaatioseteliä Ellaren tarjoamiin kansainvälistymispalveluihin, esimerkiksi kansainvälistymissuunnitelmaan tai palvelupakettien hiomiseen kansainvälisille markkinoille.

Ota yhteyttä