Tuotteistaminen

Tuotteistaminen

Hyvässä tuotteessa on kaksi pointtia: se on kiinnostava ja se on ostettavissa. Kuulostaa helpolta mutta oikeasti se ei olekaan. Kiinnostava tuote puhuttelee asiakkaan tunteita, saa hänet tuntemaan, että hän tarvitsee juuri tätä. Kysymys ei ole suorittamisesta, kysymys on tuotteen arvosta ja elämyksestä. Jos teet tämän osa-alueen kunnolla, kantaa se sinua pitkälle ja antaa eväät toimia kaikilla markkina-aluilla. Mutta muista, myös matkailukohde on tuote.

Matkailutuotteille kansainvälistä vetovoimaa -valmennuspaketti, 4 pv – pidempi kestoinen paketti

Pitää tarjota arvoa halutuille kohderyhmille, tarinallistaa palvelut ja tuotteet, miettiä vastuullisuuden viestit ja toteutus ja lopulta viedä verkkoon koko paketti. Ei sen kummempaa. Neljä kokenutta konkaria ja Visit Finland Akatemian valmentajaa näki kentällä tarpeen ja teki sille jotain. Ensimmäisen toteutetun valmennuspaketin palautteen keskiarvo oli asteikolla 1 – 4 lähes neljä. Paketti kattaa tuotteistamisen tärkeimmät osa-alueet toisiinsa liittyvinä, jolloin kokonaisuus tulee ymmärretyksi ja tulokset ovat parempia. Pidempiin paketteihin kannattaa liittää yrityskohtaista konsultointia.

Ota yhteyttä

Cycle Tourism Talk
-Tanja Brunnhuber ja Pirjo Räsänen –
International Cycle Tourism Market and how to penetrate into markets?

Haluatko innostaa alueesi yrittäjiä ja muita sidosryhmiä ja saada heidät ymmärtämään, että pyörämatkailussa on tulevaisuutta, se tuo rahaa mutta se vaatii monien sidosryhmien sitoutumista ja pitkäjänteistä työtä. Valmiiksi suunniteltu konsepti innostaa, puhututtaa ja antaa raamit tulevaisuudelle. Toteutettavissa 4 tunnin – 1 pv mittaisina kokonaisuuksina.

Ota yhteyttä

Esteetön luonto ja retkeily -päivä

Esteettömiä palveluita tarvitsee noin 26 % väestöstä. Valmennuksen aikana käydään esteettömän matkailun kokonaisuus, millaista osaamista palveluntuottajilla pitää olla, miten tehdään hyviä reittejä ja rakenteita, mitä liikenne- ja logistiikkapalveluita vaaditaan ja miten tuotetaan luotettavaa, läpinäkyvää ja ymmärrettävää informaatiota. Pääpaino on käytännöllä ja teoria muutetaan käytännöksi havainnoimalla maastossa huteja ja onnistumisia ja opettelemalla uusien kartoitusmenetelmien käyttö.

Ota yhteyttä

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin arvo on 6200 € (5000 € + alv 24 %). Voit hyödyntää innovaatioseteliä Ellaren tarjoamiin kansainvälistymispalveluihin, esimerkiksi kansainvälistymissuunnitelmaan tai palvelupakettien hiomiseen kansainvälisille markkinoille.

Ota yhteyttä