Esteettömän luontomatkailun kehittäminen

Esteettömän luontomatkailun kehittäminen

Esteettömän luontomatkailun kehittäminen on yksi Ellare Oy:n tarjoamista palveluita.

Esteettömän luontomatkailun kehittäminen on helminauha, jossa ovat mukana palveluntuottajien ammattitaito ja osaaminen, ulkona liikkumisen mahdollistavat reitit ja rakenteet, tarvittavat tilat ja välineet sekä luotettava, läpinäkyvä ja ymmärrettävä informaatio. Ennen kuin aloitat, hanki ymmärrys kokonaisuudesta. Näin ei tule huteja, tulee tuloksia.

Tiesitkö, että esteettömiä palveluita tarvitsee lähes 26 % Euroopan väestöstä ja niiden tarve kasvaa lähitulevaisuudessa? Tarvitsijoita on monenlaisia, perheellisiä, pienten lasten kanssa liikkuvia, aistirajoitteisia ja pyörätuolilla liikkuvia. Esteettömyys mielletään kapea-alaisesti ja usein tyydytään inva-WC:hen, esteettömään laavuun tai yksittäiseen rakenteeseen. Aito esteettömyyden suunnittelu tarkoittaa esteettömiä rakenteita ja reittejä erilaisille kohderyhmille, esteettömiä majoitustiloja ja ohjelmapalveluita, esteettömän palvelun osaamista ja erityisesti ymmärrettävää, luotettavaa ja helposti löydettävää informaatiota. Meidän asiantunteva tiimimme tarjoaa sitä kaikkea.

Toteutamme esteettömyys-teemaiset työpajat, sidosryhmien kuulemiset ja esteettömien rakenteiden suunnittelut. Haluamme toteuttaa kokonaisvaltaisia esteettömän matkailun liiketoimintasuunnitelmia, sillä niissä on tulevaisuus. Arvioimme nykytilan ja muodostamme kokonaiskuvan kehittämiskohteista asiantuntijoidemme avulla.

Innostavat työpajat, workshopit, uusien kartoitusmenetelmien perehdytys, erilaiset esteettömyyskartoitukset sekä esteettömän matkailun kehittämissuunnitelmat kauttamme. Asiantuntemuksella.

Ota yhteyttä