Esteettömyysvalmennukset

Tältä sivulta löydät Ellaren tarjoamat esteettömyysvalmennukset. Toteutamme erilaiset esteettömyys-teemaiset työpajat, sidosryhmien kuulemiset, esteettömien rakenteiden suunnittelun ja kokonaisvaltaiset esteettömän matkailun liiketoimintasuunnitelmat. Tutustu alla tarjoamiimme valmennuksiin!

Esteetön ja saavutettava matkakohde, 1 pv

Valmennuksessa perehdytään esteettömyyteen ja esteettömyyden suunnitteluun matkailukohteen, palveluiden ja informaation näkökulmasta. Inspiroiva alustus herättää huomaamaan miten paljon erilaisia esteettömiä palveluita tarvitsevia potentiaalisia asiakkaita on ja havainnollistaa käytännönläheisesti miten palveluita toteutetaan. Aamupäivä kuluu luennolla ja iltapäivä käytetään oman toimintaympäristön havainnointiin.

Luontomatkailu ja esteettömyys, 1 pv

Tässä valmennuksessa keskitytään luontomatkailun, luontoreitistöjen ja -rakenteiden esteettömyyden suunnitteluun ja toteutukseen. Valmennuksen aikana perehdytään luontokohteen ja -reitistön esteettömyyskartoituksen tekemiseen ja havannoidaan maastossa mitä kaikkea esteettömyyteen sisältyy. Valmennus ei anna valmiuksia tehdä itse esteettömyyskartoituksia, se valmennus kestää 8 päivää.

TOP 5 -vinkkiä esteettömän matkailun kehittämiseksi, 0,5 pv

Tiesitkö, että noin neljännes Euroopan väestöstä tarvitsee esteettömiä palveluita? Esteettömyys on kasvava trendi ja matkailuyritysten tulisi kehittää sen ympärille uutta liiketoimintaa. Potentiaalia kasvaa tällä saralla on runsaasti. Siihen tarvitaan esteettömiä palveluita ja esteetöntä ja saavutettavaa informaatioita. Päivä toimii hyvin herättelijänä ja inspiraation lähteenä.  

Luontopalveluiden esteettömyysvalmennus, 0,5 pv – 1 pv

Esteettömien luontopalveluiden toteuttamiseen liittyy paljon pieniä yksityiskohtia, jotka täytyy tunnistaa. Esimerkiksi miten avustan turvallisesti, miten sää vaikuttaa esteettömien luontopalveluiden toteuttamiseen, miten huomion sopivan tauotuksen ja miten kirjoitan ohjelmapalvelutuotekortin siten, että asiakaskin ymmärtää, että tuote sopii juuri hänelle. Valmennus sisältää esimerkkejä ja käytännönläheisiä neuvoja.

Kysy lisää!