Outdooractive teknologia

Teemme matkailukohteen sisällönhallinnan helpoksi!

Tuotteemme ovat erikoistuneet outdoors -teemaisen matkailun digitalisointiin ja sisällönhallintaan. Niiden avulla hallinnoitte sisältöä helposti ja muokkaatte niitä kohderyhmälle sopiviksi. Tarjoamme valmiit ratkaisut, joilla voitte upottaa sisällön yksilöllisesti omiin ja yhteistyökumppanien kanaviin tai luoda kokonaan oman portaalin. Syötätte tiedot vain yhteen paikkaan ja ne päivittyvät automaattisesti kaikkiin kanaviin!

Tarvittaessa tuotamme sisällön puolestasi!

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, niin neuvomme eteenpäin!

DMS

Matkailukohteen sisällönhallintajärjestelmä

Outdooractive DMS:n avulla hallinnoitte kohteenne tietoja yhdestä paikasta, josta ne päivittyvät automaattisesti kaikkiin kanaviin. Syötetyt tiedot näkyvät mm. outdooractive.com portaalissa, jossa on lähes 6 miljoonaa kuukausittaista kävijää. Voitte myös upottaa yksittäiset tiedot helposti omille sivuille.

DMS-järjestelmä on Outdooractiven perusta, jonka pohjalle voitte hankkia esim. Flexview tai Regio lisätoiminallisuuksia.

- Reittitiedot
- Käyntikohteet
- Myytävät tuotteet
- Majoitus
- Tapahtumat
- Hiihtokeskukset
- Olosuhdetiedot

Referenssejä:

 

Ota yhteyttä, me autamme eteenpäin!

FLEXVIEW

Sisällön integrointi omille sivuille

Outdooractive FlexView on helpoin tapa integroida valitsemanne Outdooractivessa oleva sisältökokonaisuus osaksi omaa sivustoa. Valittu sisältö, kuten reitit, majoitus, käyntikohteet, tapahtumat yms. näkyvät sivuillanne kuvakkeina ja karttapohjalla. Tarkemmat tiedot löytyvät sisältösivuilta.

FlexView on täysin responsiivinen ja mobiilioptimoitu.

Keskeisimmät osiot muokataan Teidän graafisen ohjeen mukaiseksi. FlexView voidaan toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Referenssejä:

 

 

Ota yhteyttä, me autamme eteenpäin!

REGIO

Oma matkailuportaali

Outdooractive Regio on oma sivustonne Outdooractivessa luodulle sisällölle. Design toteutetaan Teidän brändin mukaisesti ja se toimii joko omalla URL-osoitteella tai osana nykyistä sivustoanne.

Matkan suunnittelutoiminnon sekä monipuolisen hakutoiminnon avulla Regio tarjoaa monipuolisen ja interaktiivisen matkailuportaalin. Voitte luoda portaaliin asiakkaille oman yhteisön, jossa he voivat mm. luoda, jakaa ja kommentoida sisältöä sekä tallentaa reittejä.

Regio on täysin responsiviinen ja mobiilioptimoitu - Valmis kokonaisuus.

Regio+ tarjoaa paljon lisäominaisuuksia, kuten myytävät tuotteet, tapahtumakalenterin yms.

Referenssejä:

 

Ota yhteyttä, me autamme eteenpäin!

Kerro meille tarpeesi, niin olemme sinuun pian yhteydessä