Konseptointi

Retkeily-, Outdoors - ja luontokohteiden konseptointi

Haluatko kehittää kohdettasi kokonaisvaltaisesti ja suunnitelmallisesti ja tarjota parasta mahdollista laatua halutuille kohderyhmille eri markkina-alueilla? Ei enää haulikolla räiskimistä vaan tarkkaan mietittyä ja suunnitelmallista kehittämistä. Jos näin niin, konseptoi kohteesi. Pohjalle tehdään analyysi kohteesi potentiaalista ja kehittämissuunnitelma, joka ottaa huomioon monta rinnakkaista polkua ja toimenpidettä toimien markkinoiden kanssa yhteistyössä heti alusta lähtien. Kohteen konseptointi vaatii suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työtä sekä yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Konseptointiin sisältyy reitit ja rakenteet, elämykset ja palvelut, liikenne ja logistiikka sekä suunnitelmallinen kaupallistaminen. Kuulostaa yksinkertaiselta mutta ei välttämättä ole. Konseptoinnissa otetaan huomioon asiakkaan pienimmätkin tarpeet. Kiinnoistutko?

Pyörämatkailu

Pyörämatkailu on trendikästä

Pyörämatkailu vastaa moneen matkailutrendiin ja se suosio kasvaa taatusti myös kotimaan markkinoilla. Pyörämatkailu on ulkona liikkumista, maisemasta ja ulkoilmasta nauttimista, pieniä paikkoja ja erikoisia matkakohteita suosiva ja vähähiilistä.  Pyörämatkailu on myös monimuotoista ulkona liikkumista, retkipyöräilyä, maantiepyöräilyä, alamäkipyöräilyä tai maastopyöräilyä. Pyörämatkailija jättää myös hyvän kasan rahaa paikallistalouteen.

Laatu, laatu ja laatu...

Konseptointi voi kehittää alueesi pyörämatkailua kokonaisvaltaisesti ja suunnitelmallisesti.

Pyörämatkailun suosion kasvaessa ovat myös pyöräilijöiden vaatimukset lisääntyneet. Jos aiot pärjätä kansainvälisillä markkinoilla, niin valmistaudu kovaan kilpailuun ja tarjoamaan parasta mahdollista laatua. Parhaissa kohteissa kahviloiden matotkin on suunniteltu siten että klossipohjaisilla kengillä pystyy kävelemään turvallisesti, pyörille löytyy huoltovälineitä ja -tiloja, löytyy hauskoja parkkipaikkoja, harjoitteluratoja, tekniikkakouluja ja muita palveluita.

Tarjoamme innostavia työpajoja ja workshoppeja, joilla saat homman suunnitelmallisesti käyntiin sekä laajempia kokonaisuuksia esimerkiksi kohteesi pyörämatkailupotentiaalin kartoittamisesta tai elämys- ja markkinapotentiaalin arvioinnista.

Ota yhteyttä!

Esteettömät luonto-, retkeily- ja matkailukohteet

Esteettömän luontomatkailun kehittäminen on helminauha, jossa ovat mukana palveluntuottajien ammattitaito ja osaaminen, ulkona liikkumisen mahdollistavat reitit ja rakenteet, tarvittavat tilat ja välineet sekä luotettava, läpinäkyvä ja ymmärrettävä informaatio. Ennen kuin aloitat, hanki ymmärrys kokonaisuudesta. Näin ei tule huteja, tulee tuloksia.

Konseptointi auttaa kehittämään alueesi esteettömiä luonto-, retkeily- ja matkailukohteita.

Tiesitkö, että esteettömiä palveluita tarvitsee lähes 26 % Euroopan väestöstä ja niiden tarve kasvaa lähitulevaisuudessa? Tarvitsijoita on monenlaisia, perheellisiä, pienten lasten kanssa liikkuvia, aistirajoitteisia ja pyörätuolilla liikkuvia. Esteettömyys mielletään kapea-alaisesti ja usein tyydytään inva-WC:hen, esteettömään laavuun tai yksittäiseen rakenteeseen. Aito esteettömyyden suunnittelu tarkoittaa esteettömiä rakenteita ja reittejä erilaisille kohderyhmille, esteettömiä majoitustiloja ja ohjelmapalveluita, esteettömän palvelun osaamista ja erityisesti ymmärrettävää, luotettavaa ja helposti löydettävää informaatiota. Meidän asiantunteva tiimimme tarjoaa sitä kaikkea.

Toteutamme esteettömyys-teemaiset työpajat, sidosryhmien kuulemiset ja esteettömien rakenteiden suunnittelut. Haluamme toteuttaa kokonaisvaltaisia esteettömän matkailun liiketoimintasuunnitelmia, sillä niissä on tulevaisuus. Arvioimme nykytilan ja muodostamme kokonaiskuvan kehittämiskohteista asiantuntijoidemme avulla.

Innostavat työpajat, workshopit, uusien kartoitusmenetelmien perehdytys, erilaiset esteettömyyskartoitukset sekä esteettömän matkailun kehittämissuunnitelmat kauttamme. Asiantuntemuksella.

Ota yhteyttä