Palaute 2016-2017 valmennuksista ja työpajoista
Palaute 2016-2017 valmennuksista ja työpajo

Palvelut

Ellare Oy:n monipuoliset palvelut sisältävät outdoors -matkailuun liittyvät valmentamiset ja sparraamiset, matkailun tuotteistamisen, luontomatkailun digitalisoinnoin, elämys- ja laatulähtöistä suunnittelua ja kehittämistä sekä hankesuunnittelua, joista Pirjolla on kertynyt pitkä kokemus, sekä näyttöä. Tarjoamme myös esteettömän luontomatkailun kehittämiseen liittyviä palveluita. Fokuksena on enimmäkseen kansainväliset markkinat mutta olipa asiakaasi mistä tahansa leivotaan yhdessä hänelle paras mahdollinen elämys. Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous tästä !

Visit Finland Akatemian valmentaja – Pirjo Räsänen

Pirjo valmentaa, inspiroi, sparraa ja puskee yrityksiä kansainvälisille markkinoille! Pirjon monipuolinen kokemus matkailun kansainvälisestä kentästä  takaa laadukkaan valmennuksen oli kyse sitten seminaaripuheenvuoroista, työpajasta tai muusta valmennuksesta. Haasteina voi olla esimerkiksi mikro- ja pk-yritysten kansainvälistymisen esteiden ymmärtäminen, tutkitun tiedon kansantajuistaminen tai tahdo etsiä vastauksia.

Lue lisää

Aurinko-Ilves -vaellusreitti
Aurinko-Ilves -vaellusreitti. Kuva Eetu Linnanaho, Mennään Metsään -hanke 2017. LAMK

Luonto- ja matkailukohteiden elämys- ja laatulähtöisen suunnittelun pioneeri

Luontomatkailijan flow -kokemuksen voi tiivistää seuraavasti: lupa nauttia kaikilla aisteilla. Takana on Pirjon luoman kokonaisvaltaisen suunnittelumallin toteuttaminen. Tehdään laatua, ei määrää, suunnitellaan elämys ja eliminoidaan tuskallinen harhailua. Luontomatkailureitin ja -alueen suunnitteluun kannattaa panostaa sekä ajallisesti että rahallisesti;  se tulee monenkertaisesti takaisin. Resurssit kohdentuvat oikeisiin asioihin, asiakas tietää mitä saa ja myös saa sen. Lopputuloksena matkailutulo kasvaa ja paikallisten asukkaiden hyvinvointi lisääntyy.

Partnerina hankesuunnitellussa ideasta toteutukseen ja seurantaan

Hyvän hankesuunnitelman rakentaminen vaatii yhteistyötä ja kokemusta. Verkostomainen toimintamalli,  sopivat alueelliset, kansalliset tai kansainväliset partnerit, toimintasuunnitelman jäsentäminen tavoitteellisiin työpaketteihin, realistinen budjetti ja ennen kaikkea: hankkeen sovittaminen rahoitusohjelman tavoitteisiin. Viime vuosina Pirjo on hankkinut rahoitusta noin 0,5 – 0,7 milj. euroa/vuosi. Tässä muutamia menestystarinoita  vuosilta 2016-2017:

  • Baltic Sea Food, Interreg Baltic Sea Region, prioriteetti 1, 12 partneria, 8 maata. Kokonaisrahoitus 1,5 milj. €. Hallinnoija Ministry of Rural Affairs of the Republic of Estonia, Viro
  • Baltic Sea Culinary Routes, kaikki Itämeren maat mukana (Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Puola, Saksa, Tanska, Norja ja Ruotsi). Hallinnointi Viro, Eesti maaturism
  • Outdoors Finland -maaseudun mikro- ja pk -yritysten kansainvälistymishanke, hallinnoija Visit Finland, osatoteuttaja LAMK, jossa projektipäällikkönä. Manner-Suomen maaseutuohjelma.

Järjestämme puolestasi myös kansainväliset seminaarit sekä opintomatkat Keski-Euroopan parhaisiin luontomatkakohteisiin.

Ota yhteyttä