Sisällöntuotanto

Outdooractive logo

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotantomme perustuu luontomatkailijan, autolla kiertävän tai ulkoilevan asiakkaan tarpeisiin. Reitit, kohteet, palvelut ja ostettavat tuotteet kohdallaan, tuotekuvaukset kunnossa, vierailu- ja matkailukohteiden kuvaukset kiinnostavasti ja tuotteisiin linkitettynä. Kaiken voi julkaista Outdooractive -alustalla, joka yhdistää ja suodattaa informaatioita asiakkaan tarpeista lähtien.

Retkeilyreitti-informaatio

Teemme puolestasi reittikuvaukset sisältäen reittitekstit, erilaiset arvioinnit ja luokitukset ja valokuvauksen, tallennamme ne tarvittavina tiedostoina ja huolehdimme käännöksistä. Tarvittaessa myös maastotyönä. Valmennamme myös tuottamaan kiinnostavaa, ymmärrettävää ja luotettavaa retkeilyreitti-informaatioita. Mitä asiakkaan pitää tietää, miten kertoa roskattomasta retkeilystä, miten luoda odotuksia ja miten niiden pitäisi vastata realiteetteihin.

- Maastokartoitukset
- Tekstikuvaukset
- Luokitukset
- GPS -jäljet
- Valokuvaus

Kiertomatkat

Kesä-aikaan kiertomatkat ovat ehdottomasti suosituin matkailumuoto ja kiertomatkoja varten meidän tulisi laatia kiertomatkaehdotuksia omatoimisille matkailijoille erilaisten yhdistävien teemojen pohjalta. Unohtamatta kuitenkaan, että luonto vetää kansainvälisiä matkailijoita kaikista eniten. Olemme tuottaneet kiertomatkoja erilaisten organisaatioiden ja erilaisten tarpeiden pohjalta. Uskallamme sanoa, että meille on syntynyt perusteltu käsitys siitä mistä koostuu kiinnostava kiertomatka. Me koulutamme teidän kiertomatkojen suunnitteluun ja toteutukseen ja teemme sisällön puolestasi.

Tuotekuvaukset

Matkailukohteet ja vierailukohteet

Printtikartat

Tiesitkö, että melkeinpä jokainen ulkoilija ottaa mukaansa painetun tai tulostetun kartan ja se on reitillä ollessa helpoin ja käytetyin informaation lähde. Mobiilillakin on paikkansa mutta sen käyttötarkoitus on usein erilainen ja sen luotettavuus maastossa on heikompi. Meiltä saat kaikenkokoiset painetut kartat ja karttavihot ja meillä on runsaasti esimerkkejä Keski-Euroopan suosituimmista painetuista tuotteista.

Project Map - tarkka topografinen kartta omalla ilmeellä

Yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan muokattava kartta. Muoto, sisällönjako ja mittakaava muokataan tarpeen mukaan.  Haluttu sisältö tuodaan Outdooractiven tietokannassa olevista reiteistä ja kohteista. Karttaan voidaan tuottaa myös sisältöä, joka ei ole outdooractivessa. Kartan layout suunnitellaan asiakkaan yritysilmeen mukaisesti. Project Map tukee omaa brändiäsi ja tarjoaa asiakkaille kätevän materiaalin alueestasi.

Sisällöntuotanto kattaa myös yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan muokattavat kartat.
Project map - tarkka topografinen kartta omalla ilmeellä

Activity Map - kattava tieto alueen tietyistä aktiviteeteista

Activity Map on ihanteellinen, kun haluat visualisoida alueen tarjontaa tietylle kohderyhmälle, kuten retkeilijöille, pyöräilijöille jne. Reittiverkot eroavat väriltään, ja valitun toiminnan infrastruktuuri ja palvelut korostuvat ymmärrettävillä kuvakkeilla. Tarkan topografisen kartan avulla asiakkaasi pystyy löytämään hänelle sopivat reitit.

Activity Map on saatavilla neljässä suositussa vakiomuodossa (vaellus, pyöräily, maastopyöräily ja talvi). Se on sekä täydellinen kumppani matkalla sekä myös suosittu matkamuisto. Kartan takaosassa on tilaa alueen kuvaukselle, suosituksille, parhaille nähtävyyksille tai toisen aktiviteetin kartalle.

Sisällöntuotanto kattaa myös yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan muokattavat kartat.
Activity map - kattava tieto alueen tietyistä aktiviteeteista.

MiniMap

MiniMap on pieni kartta tarkalla topografialla ja se voidaan integroida joustavasti kaikkiin painotuotteisiin. Se sopii erinomaisesti yksittäisten reittient ja alueen ominaisuuksien kuvaamiseen. MiniMap on erittäin helppolukuinen. Reitti ja reittipisteet näkee helposti yhdellä silmäyksellä. Karttaan voidaan lisätä myös reitin korkeusprofiili tai QR-koodi tarkempiin reittitietoihin.

Sisällöntuotanto kattaa myös yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan muokattavat kartat.
Minimap on pieni kartta tarkalla topografialla.

Top10 kohdevihko + aluekartta

Sisällöntuotanto kattaa myös yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan muokattavat kartat.
TOP10 kohdevihko ja aluekartta.