Outdooractive logo

Teemme matkailukohteen sisällönhallinnan helpoksi!

Outdooractive Business

Sisällönhallinta yhdestä paikasta! Outdooractive Business on Outdooractiven sisällönhallintajärjestelmä, joka näyttää kaiken ulkoilumatkailuun liittyvän sisällön kiertomatkoista ja reittiverkoista eri aktiviteetteihin, majoituksiin ja varattavissa oleviin tuotteisiin sekä ajan tasalla olevat olosuhdetiedot ja tapahtumat. Kaikelle sisällölle merkitään mm. sijainti kartalla, strukturoidut tekstikuvaukset sekä kuvat ja videot. Outdooractive Business on perusta ja edellytys sisällön näyttämiselle erilaisilla käyttöliittymäratkaisuilla tietyille kohderyhmille: sen pohjalle voi hankkia esimerkiksi Flexview– tai Regio -lisäominaisuuksia.

Outdooractive Businessin avulla hallinnoidaan kohteen tietoja yhdestä paikasta, josta ne päivittyvät automaattisesti kaikkiin kanaviin. Syötetyt tiedot näkyvät muun muassa outdooractive.com portaalissa, jossa on lähes 6 miljoonaa kuukausittaista kävijää. Yksittäiset tiedot voidaan upottaa myös omille sivuille.

Outdooractiven avulla luot

  • Reittitiedot
  • Käyntikohteet
  • Myytävät tuotteet
  • Majoituskohteet
  • Tapahtumat
  • Olosuhdetiedot

Outdooractiven näkyvyysverkosto

Outdooractive Business perustuu keskitettyyn sisältötietokantaan, joka varmistaa, että kaikki data voidaan luoda ja ylläpitää luotettavasti yhdessä paikassa. Järjestelmään syötetyt reitit, nähtävyydet, käyntikohteet, majoituskohteet ja myytävät palvelut leviävät automaattisesti dynaamisten rajapintojen kautta laajaan kansainväliseen näkyvyysverkostoon, joka kattaa useita portaaleja ja mobiilisovelluksia. Verkkopohjaisen työpöytäratkaisun lisäksi mobiilitietoja voidaan hallita suoraan sovelluksesta. Kaikki päivitykset hoituvat kerralla Outdooractive Businessin kautta.

Sisällönhallintajärjestelmän kautta syötettävän sisällön tai tiedon tuottajien määrää ei ole rajoitettu. Syötetyn tiedon avulla voidaan toteuttaa kampanjoita erityisesti saksankieliseen Eurooppaan, missä Outdooractivella on erittäin suuri näkyvyys. Partneriverkostossa on yli 2200 itsenäistä jäsentä, jotka voivat käyttää toistensa sisältöjä.

Tämän lisäksi pelkästään Outdooractivella on useita mobiiliapplikaatioita ja sen mobiiliapplikaatioteknologiaa käyttää yli 500 organisaatiota. Kun tieto lisätään sisällönhallintakanavan kautta esimerkiksi Outdooractiveen, se levittyy automaattisesti myös mobiiliin. Lisätyt tiedot ovat automaattisesti sekä asiakkaiden käytettävissä että partnereiden hyödynnettävissä useilla eri markkina-alueilla. Outdooractivella on kolme omaa teemallista portaalia, jotka kaikki tavoitetaan yhdestä sisällönhallintakanavasta. Kaikilla portaaleilla on myös omat mobiilisovelluksensa.

Outdooractive näkyvyysverkosto

Miksi Outdooractive Business?

Sisällönhallinta yhdestä paikasta kaikkiin kanaviin

Oma sisältö mukaan kansainväliseen näkyvyysverkostoon

Sisällön alueellinen näkyvyys omille sivuille upotettuna

Eri sisältötyyppien ristiinlinkittäminen järjestelmässä

Käyttäjäroolit mahdollistavat sisällöntuotannon alueellisen hajauttamisen

Syötettävän sisällön määrää ei ole rajoitettu

Tuotamme tarvittaessa sisällön puolestasi!