Outdooractive upotus – esimerkkisivu

Hyödynnä Outdooractivessa olevaa sisältöä omilla verkkosivuillasi! Voit kerätä sivuillesi esimerkiksi alueesi viisi perheystävällisintä käyntikohdetta tai alueen parhaat pyöräilyreitit pyörävuokraamon sivulle. Käytössäsi on joko Outdooractiven Pro+ -tili, jolla pidät asiakkaasi omilla sivuillasi alusta loppuun. Ilmaisella käyttäjätilillä tuot sivuillesi samat sisällöt, kuin Pro+ -tililläkin, mutta linkit ohjautuvat aina uudelle välilehdelle Outdooractiven sivuille, jolloin asiakas poistuu sinun verkkosivuiltasi.

Reitin tai kohteen esikatseluikkunan voi upottaa joko ilman karttanäkymää tai karttanäkymän kanssa. Upotuksen voi tehdä järjestelmästä valitsemallasi kielellä, jolloin myös valikoiden ja painikkeiden kieli muuttuu esim. suomenkieliseksi. Jos sinulla on käytössäsi Outdooractive Pro+ -tili, varsinainen reitti- tai kohdesivu aukeaa suoraan omilla sivuillasi. Maksutommalla käyttäjätilillä linkki ohjautuu Outdooractiveen.  Pro+ upotuksien reitti- ja kohdesivun karttanäkymässä kaikki käyttäjät voivat valita myös Suomen maastokartan tai satelliittikuvat.

Reitit

Voit upottaa yksittäiset reitit joko ilman karttaa gallerianäkymällä:

Tai reitin karttanäkymän kanssa:

Käyntikohteet

Voit kerätä esimerkiksi alueesi kiinnostavimmat käyntikohteet näppärästä yhdelle sivulle Outdooractiven avulla.

Suosituslistausten upotus

Upotukset ilmaisella käyttäjätilillä

Upotukset Outdooractiven ilmaisella käyttäjätilillä onnistuvat myös näppärästä, mutta linkit ohjautuvat aina suoraan Outdooractiven omille sivuille: