#ExploreMyRegion - Tue kotimaan matkailua

Enemmän kuin hashtag

#ExploreMyRegion – tue kotimaan matkailua!

Suomi tarjoaa rajattomat mahdollisuudet onnistuneen loman viettoon. Tänä kesänä otammekin suunnaksi kotimaan matkailukohteet, joissa monet matkailuyritykset kamppailevat nyt tulevaisuutensa puolesta. Nämä yritykset tarjoavat meille lukemattomia elämyksiä, opastavat luonnon helmaan ja huolehtivat hyvinvoinnistamme. Tänä kesänä matkaillaan siis kotimaassa ja käytetään paikallisia palveluita.

Outdooractive haluaa osoittaa tukensa kotimaan matkailuelinkeinolle ja lähialuematkailulle. Haluamme, että me kaikki saamme tulevaisuudessakin nukkua aitoissa, vuokrata mökin järven rannalta, kastua koskenlaskun tiimellyksessä ja lähteä maastopyöräsafarille. Haluamme nähdä matkailukohteiden, niin pienten kuin suurtenkin, menestyvän ja työllistävän. 

Liity mukaan #ExploreMyRegion


Matkailualan toimijoiden panostus on korvaamatonta

Muistatko, milloin viimeksi teit pienen irtioton arjesta? Pakkasit tavarat, heitit repun selkään, vaelluskengät jalkaan ja suuntasit kohti seikkailuja. Pysähdyit hetkeen, unohdit arjen kiireen ja nautit siitä, mitä luonnolla on tarjota. Tapasit ehkä uusia ihmisiä tai kokeilit uusia taitoja, nautit hyvästä ruoasta ja nukuit makeat yöunet.

Näitä palveluita sinulle tuottavat paikalliset ihmiset ja yrittäjät, jotka ovat matkakohteiden ydin ja sydän. Paikallisten majoittajien, käsityölaisten, ravintoloitsijoiden, eräoppaiden ja muiden tekijöiden tarinoista syntyy paikan henki. Nämä ihmiset inspiroivat sinua paikallistuntemuksellaan, palveluasenteellaan ja osaamisellaan. Tuloksena syntyy unohtumattomia elämyksiä, joita voi muistella jälkeenpäin.

Maailmanlaajuisen pandemian vaikutukset kotimaan matkailukohteisiin ovat valtavat. Kansainvälinen matkailun tyrehtyessä syntyy työttömyyttä ja pahimmassa tapauksessa jopa konkursseja. Autetaan yhdessä kotimaan matkailuelinkeinoa ja kiitetään heitä unohtumattomista elämyksistä. Kaukomaille voimme suunnata myöhemmin, nyt on aika matkustaa kotimaassa ja käyttää kotimaisia matkailupalveluita.


#ExploreMyRegion - Tue kotimaan matkailua

Kun matkustaminen on taas turvallista ja yritykset käynnistävät toimintansa uudelleen, on aika löytää kotimaan helmet ja lähialueen timantit.

Osoita solidaarisuutesi matkailualaa kohtaan liittymällä #ExploreMyRegion -aloitteeseen. Käytä hashtagia #ExploreMyRegion jakaessasi kokemuksiasi sosiaalisessa mediassa. Näin levität sanaa ja kannustat myös muita tukemaan paikallisia matkailukohteita- ja palveluita sekä kotimaan matkailua. Tällä tavalla annetaan takaisin niille, jotka ovat aiemmin auttaneet meitä kokemaan unohtumattomia elämyksiä, ja varmistetaan, että voimme myös tulevina vuosina hankkia uusia muistoja!

Emme voi tehdä tätä yksin – liity mukaan!

Täältä voit ladata kampanjan bannerit ja tarrat.


#ExploreMyRegion

Ota yhteyttä