Tältä sivulta löydät kaikki ajankohtaiset Outdooractive-uutiset!

Outdooractiven Suomi-sisällöillä huikeaa kasvua

29.4.2020

Outdooractiven Suomi-sisältöjen luvut vuodelta 2019 (kasvu vuoteen 2018 verrattuna)
– Sisällön esikatselut: 30 475 504 kpl (kasvua 228 %)
– Sisältösivujen näyttökerrat: 482 669 kpl (kasvua 205 %)
– Toimet (kuvien ja karttojen avaukset, kommentit, jaot yms.): 124 818 kpl (kasvua 317 %)
– Lataukset (gpx, pdf, offline-tallennus yms.): 6 044 kpl (kasvua 249 %)

Katsotuin reittisisältö (prosenttia kaikista reittien sisältösivujen katseluista):
– Retkeily (47 %)
– Pyöräily (27 %)
– Talviaktiviteetit (17 %)
– Vesistöreitit (4 %)

Prosentit täytyy suhteuttaa kunkin aktiviteetin sisällön määrään; retkeilyreittejä on selkeästi eniten ja vesistöreittejä vähiten.

Tälläkin hetkellä sisältöä haetaan aktiivisesti koronatilanteesta huolimatta:
– Maaliskuun 2020 sisältösivujen näyttökerrat kasvoivat vuoteen 2019 verrattuna 28 %
– Huhtikuun 2020 sisältösivujen näyttökerrat kasvoivat vuoteen 2019 verrattuna 248 % (tässä luvussa näkyy vahvasti maaliskuussa käynnistynyt Visit Finlandin kampanja Outdooractivessa)


Tue kotimaan matkailua

27.4.2020

Outdooractive haluaa osoittaa tukensa kotimaan matkailuelinkeinolle ja lähialuematkailulle, liity mukaan! Suomi tarjoaa rajattomat mahdollisuudet onnistuneen loman viettoon ja tänä kesänä otammekin haltuun kotimaan matkailukohteet ja -palvelut. Käyttämällä hashtagia #ExploreMyRegion autat paikallisia matkailuyrittäjiä ja vinkkaat kotimaan parhaat helmet myös muille matkailijoille.


Outdooractive on nyt suomenkielinen!

24.4.2020

Outdooractiven suomenkielinen sivusto on nyt julkaistu! Työtä tekemään on palkattu oma suomenkielen kääntäjä. Ensimmäisenä työn alla ovat Outdooractiven www-sivut, jonka jälkeen suomennetaan mobiilisovellus.

Nyt on siis aika panostaa suomenkieliseen sisältöön, ja tarkistaa, että kaikki on kunnossa suomalaisia käyttäjiä varten. Kiinnitä huomiota tekstin laatuun, käännöksiin, houkutteleviin kuviin sekä hakukoneoptimointiin. Laadukkaalla sisällöllä on helppo aloittaa markkinointi suomalaisille tulevaa kesää ja syksyä ajatellan!

Lue lisää Outdooractivesta


Sisältöjä haetaan tälläkin hetkellä aktiivisesti

21.4.2020

Outdooractivesta haetaan tälläkin hetkellä aktiivisesti sisältöä. Syitä on esimerkiksi inspiraation hakeminen tulevaisuuden matkoja varten tai lähialueiden retkeily- ja aktiviteettireittien selailu. Sisällön laadusta, kieliversioista, valokuvista ja tarpeellisista linkityksistä kannattaa pitää huolta siis myös poikkeusaikana! Lue täältä miksi.

Outdooractive on kasvanut viime vuoden maaliskuusta huikeillla lukemilla. Nämä perustuvat ainakin osittain yritysostoihin, kuten MountNpassin hankintaan sekä markkina-alueiden laajentumiseen. MountNpass on Ranskan johtava pyörämatkailuportaali, ja se sen mukana Outdooractiveen tuli muun muassa 8000 uutta reittiä, 250 paertneria sekä iso joukko uutiskirjeen tilaajia, sekä sosiaalisen median seuraajia.

Outdooractiven ajankohtaiset: viime vuoden maaliskuun luvut verrattuna tähän vuoteen.

Suosituslistat käyttöön ja jakoon alueella

27.3.2020

Luonto vaikuttaa nyt entistä kiinnostavammalta vaihtoehdolta, kun muut harrastus- ja tekemismahdollisuudet ovat vähissä. Outdooractiven kätevän listatoiminnon avulla keräät yhteen alueesi reitit ja luonnon käyntikohteet. Voit tehdä haluamasi listoja Outdooractivessa olevasta sisällöstä ja jakaa niitä helposti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai omilla nettisivuilla.


Outdooractive ostaa MoutNpassin

12.3.2020

Iloisia uutisia pyöräilijöille! Outdooractiven perhe laajenee, kun joukkoon liittyy Ranskan johtava mountNpass-pyörämatkailuportaali. MountNpass tuo Outdooractiveen yli 8000 uutta reittiä, 250 partneria sekä business-asiakkaiden iloksi myös ison joukon uutiskirjeen tilaajia ja sosiaalisen median seuraajia.

Tämä on merkittävä etu kaikille Outdooractiven kumppaneille, yhteisöjäsenille ja käyttäjille. Kaupalla Outdooractive laajentaa toimintaansa ja läsnäoloa Ranskassa.

Täältä pääset viralliseen lehdistötiedotteeseen.