Autamme Business Finlandin kehitysrahoituksen hakemisessa

Ellare logo

Autamme yritystäsi Business Finlandin kehitysrahoituksen hakemisessa häiriötilanteessa! Business Finland on julkaisut uusia rahoitusinstrumentteja koronaviruksen aiheuttamien vaikeuksien ratkaisemiseksi. 10 000 euron arvoisella esiselvitys -rahoituksella yritys voi selvittää ja suunnitella itselleen uusia liiketoimintoja, korvaavia alihankintaketjuja ja tuotannon organisoimista. Kehittämisrahoituksella yritys voi toteuttaa itselleen uusia kehitystoimenpiteitä, etsiä uusia asiakkaita, luoda uusia toimintamalleja tai tuotteita. Kehittämishankkeen rahoitus voi olla enintään 100 000 euroa. Teemme hakemuksen puolestasi ja autamme toimenpiteiden toteutuksessa. Toteutamme muun muassa kuluttajatutkimuksia ja -paneeleja uusien tuoteideoiden ja asiakkuuksien testaamiseksi.

Rahoitus on vaiheistettu kahdeksi palveluksi:

  1. Esiselvitysrahoitus liiketoiminnan häiriötilanteisiin. Rahoituksen suuruus on enintään 10 000 euroa. Tällä rahoituksella yritys voi selvittää ja suunnitella itselleen uusia liiketoimintoja, korvaavia alihankintaketjuja ja tuotannon organisoimista koronan aiheuttamassa häiriötilanteessa ja sen jälkeen.

Matkailualalla liiketoiminnan kehittämisessä tämä tarkoittaa esimerkiksi selvityksiä ja valmisteluita, jotka tähtäävät majoitus- ja matkailupalvelujen kehittämiseen sekä niiden matkailuun suoraan liitännäisten palvelujen kehittämiseen, jotka kärsivät matkailun vähenemisestä johtuvista liiketoimintavaikutuksista.

  • Kehittämisrahoitus liiketoiminnan häiriötilanteisiin. Rahoituksen suuruus voi olla enintään 100 000 euroa. Tällä rahoituksella yritys voi toteuttaa niitä kehittämistoimenpiteitä, joita se on tunnistanut esiselvityksessä tai muuten omana toimintanaan, ja jotka parantavat yrityksen mahdollisuuksia koronan aiheuttamassa häiriötilanteessa ja sen jälkeen. Toimenpiteiden tavoitteena tulee olla yritykselle uusia ratkaisuja tuotteisiin tai tuotantoon liittyen.

Matkailualalla rahoituksen tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi yrityksen uudet majoitus- ja matkailupalvelut sekä niihin suoraan liitännäiset palvelut, jotka kärsivät matkailun vähenemisestä johtuvista liiketoimintavaikutuksista; palvelujen kehittäminen ja muun liiketoiminnan kehittäminen.

Rahoitus on de minimis -rahoitusta ja sen saaminen edellyttää, että yrityksen de minimis -kumulaatiossa on tilaa. Sekä esiselvityksessä, että kehitysprojektissa avustuksen määrä on 80 % projektin hyväksytyistä kokonaiskustannuksista ja ennakkoa voidaan maksaa 70 % avustuksen määrästä.

Haku on alkanut torstaina 19.3.2020 Business Finlandin asiointipalvelussa.

Myös muut Business Finlandin ja vastaavien tahojen erilaiset matkailun kehittämisen tarkoitetut rahoitukset toimivat normaalisti, voimme auttaa myös näiden rahoitusten hakemisessa ja suunnittelussa.

Ollaan yhteydessä!

Autamme Business Finlandin kehitysrahoituksen hakemisessa. Myös muiden rahoitusten hakeminen, kuten innovaatiosetelin hakeminen, onnistuu.

Jätä kommentti