Outdooractive — älykäs karttapalvelu kuntasi käyttöön


Outdooractive kokoaa tiedot hiihtoladuista, ulkoilureiteistä ja vierailukohteista kunnan sivuille ja esittää ne helposti ymmärrettävällä tavalla. Asiakas löytää vaivattomasti omia tarpeita vastaavat reitti- ja kohdetiedot Outdooractiven laajasta valikoimasta. 

Kuvittele tilanne, jossa kunnan sivuilta löytyisi karttapohjainen reitti- ja kohdehaku. Käyttäjä voisi selata reittejä suoraan kartalta, hakea reittejä nimellä ja rajata haettavia kohteita kiinnostuksensa tai taitojensa mukaan. Tallentaa reitit offline-tilaan, siirtää tiedot gps-laitteeseen tai tulostaa kätevän taskuoppaan. Ilmaiseksi. Tällaisen palvelun koodaaminen voi kuitenkin tulla kalliiksi. Herää muitakin kysymyksiä. Olisiko palvelu hyödyllinen suhteessa panostettuun rahaan? Onko sivusto jo muutaman vuoden päästä uusimisen tarpeessa? Kuinka moni matkailija edes etsii näitä tietoja juuri kunnan sivulta? Mobiilisovelluskin olisi hyödyllinen. 

 

https://www.flickr.com/photos/outdoors_finland/37723679905/in/album-72157690005949265/
Kuva: Eetu Linnankivi / Outdoors Finland

Entä jos reitti- ja kohdetiedot saisikin syötettyä yhteen paikkaan, josta ne automaattisesti päivittyisivät moneen kanavaan. Samasta informaatiosta voisi helposti rakentaa mobiiliapplikaation, ylläpidon ja huollon järjestelmän tai tilata painetut kartat.  Matkailijat ja kuntalaiset löytäisivät tiedon kunnan sivujen lisäksi monista kansainvälisistä kanavista, kuten Euroopan suurimmasta ulkoiluportaalista. Yritykset, yhdistykset ja urheiluseurat voisivat upottaa itseään kiinnostavan tiedon suoraan omille sivuilleen asiakkaiden käytettäväksi. Tekniikka ei vaatisi uudelleen koodaamista ja mobiilisovellus paikannuksineen saataisiin käyttöön.

Mikä on Outdooractive?

Outdooractive tarjoaa nykyaikaisia software-palveluita ulkonaliikkumiseen ja on samalla Euroopan suurin luonto- ja ulkoiluportaali. Kun käytät Outdooractiven palveluita, olet automaattisesti mukana näkyvyysverkostossa, joka tuo ulottuvillesi portaaleja, alustoja ja applikaatioita ympäri maailmaa. Tieto siirtyy valmiiden rajapintojen kautta eri portaaleihin, kartta- ja matkailupalveluihin ja alueesi matkailu hyötyy siitä. Käyttämällä  Outdooractiven palveluita sinun ei tarvitse huolehtia teknologian kehittämisestä tai päivityksistä. Laajentamis- ja hyödyntämismahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Samalla teknologialla voit rakentaa yllänpidon ja huollon järjestelmät, tuottaa tietoa matkaililjoille ja mahdollistat kävijän kanssa viestinnän.

Outdooractiven omilla sivuilla vieraillaan keskimäärin yli viisi miljoonaa kertaa kuukaudessa ja sillä on yli 1,4 miljoonaa aktiivista yhteisöjäsentä. Outdooractive on myös markkinointikanava, jossa esimerkiksi alueesi matkailu voi toteuttaa ja olla mukana erilaisissa markkinointikampanjoissa.

Outdooractive kokoaa kiinnostavimmat reittisuositukset yhteen paikkaan.
Näytä kuntasi kiinnostavimmat reittisuositukset yhdessä paikassa.

Outdooractivea käyttävät jo useat matkailualueet, kunnat ja kaupungit ja kiinnostuneita on koko ajan lisää. Maailmanlaajuisesti olemme toteuttaneet tuhansia kuntien, kaupunkien ja matkailukohteiden karttapalveluita ja internet-sivuja.

Mitä Outdooractive voi tarjota kunnalleni?

Outdooractive kattaa kaiken ulkoiluun ja reitteihin liittyvän tiedon käyttäjäystävällisessä muodossa. Se palvelee koko kuntaa asukkaista ja yrityksistä kunnassa vieraileviin matkailijoihin. Kerrot mitä juuri sinun kunnassasi voi ja kannattaa tehdä. Valmiista kohdetiedoista voidaan toteuttaa esimerkiksi näyttäviä suosituslistauksia vaikkapa kunnan parhaista näköalapaikoista, uimarannoista tai pyöräilyreiteistä.

Outdooractive DMS ja FlewView mahdollistavat kaiken tämän – ja enemmänkin! DMS on järjestelmän perusta, jonka kautta tiedot syötetään yhteen paikkaan. Sieltä ne leviävät ja päivittyvät automaattisesti kaikkiin kanaviin, myös mobiiliin. Järjestelmään on mahdollista lisätä erilaisia ulkoilureittejä, käyntikohteita, nähtävyyksiä, palveluita, majoituskohteita, aktiviteettituotteita ja tapahtumia.

Outdooractive FlexView kertoo yksityiskohtaiset reittitiedot.
FlexViewn näyttää yksityiskohtaiset tiedot esimerkiksi kunnan pyöräily- ja hiihtoreiteistä.

Outdooractive FlexView on helpoin tapa integroida valitsemasi Outdooractiven sisältökokonaisuus osaksi omaa sivustoasi. Karttapohjainen toteutus hakutoimintoineen ja suodattimineen on monipuolinen ja helppokäyttöinen. Valittu sisältö, kuten reitit, majoitus tai käyntikohteet näkyvät sivuilla valinnan mukaan kuvakkeina tai karttapohjalla. Kaikki tieto tuodaan käytettäväksi suoraan omille sivuillesi. FlexView on täysin responsiivinen ja mobiilioptimoitu, mikä takaa toimivuuden kaikilla laitteilla.

 

Katso esimerkkejä FlexView -toteutuksista:

Etelä-Karjala
Visit Hyvinkää


Ota yhteyttä niin katsotaan miten Outdooractive palvelisi parhaiten sinun kuntaasi!

Jätä kommentti